גרילמן

ארוחות על האש הפכו בשנים האחרונות לסגנון חיים שאנו נהנים ממנו, כבר לא צריך לחכות ליום העצמאות, אפשר לעשות על האש מתי שרוצים. כל מה שאתה צריכים זה פשוט גרילמן , כלומר איש שאחראי על המנגל שינפנף וידאג לבשר שלכם שיהיה צלוי ומוכן לאכילה. אם יש לכם אירוע, אל תהססו לפנות למנגליסטים שידאגו לכם לאיש גרילמן לאירועים קטנים וגדולים, כזה שיהיה צמוד לבשרים שלכם שעל האש. תוכלו לשים את גרילמן בקבלת פנים של אירועים פרטיים או עסקיים, כך שהאורחים שלכם ייהנו ממטעמי הבשר שאיש הגרילמן מכין להם. תוכלו לבחור בשרים כאהבת נפשכם, בין אם זה עם טאצ'ים ופינוקים כראות עינכם או הוספה של ירקות שנצלו על המנגל שנלווים לבשר שעל האש. מה שלא תבחרו או שהאורחים שלכם ירצו תקבלו בשמחה מאיש הגרילמן שישמח לעמוד לשרותכם.

שלחו אלינו פרטי אירוע וקבלו תפריטים והצעות מחיר

הגרילמן המומחה

תפקידו של הגרילמן הוא לצלות את הבשר שלכם על הגריל עד שיתבשל ויהיה מוכן למאכל. בכל אירוע פרטי או עסקי ישנם אנשי גרילמן אשר עומדים ברחבת הכניסה לפני האולם, וצולים על גריל את הבשר שלכם ובמקביל ירקות מוקפצים. כך לכל אורך הערב, דואג איש הגריל מן שיהיה לכם בשרים צלויים ומוכנים למאכל, כך שתוכלו ליהנות מהבשר שלכם. לכן לאיש הגרילמן תפקיד חשוב באירוע שלכם. וזאת מאחר שתפקידו מצריך אחריות רבה כלפיי הגריל וכלפי הבשר עד שנהיה מוכן לאכילה. כי אם הבשר לא יהיה מוכן וצלוי כמו שצריך, אנשים יתלוננו ואף בשר זה עלול להזיבריאותית לאורחים. לכן חשוב שהבשר יהיה צלוי, ואדום ומוכן למאכל ורק אז יוגש לאורחים.

 

קיטרינג בשרי כשר

 

למה צריך

האירועים של היום שונים מהאירועים של פעם , אם פעם הסתפקנו באירוע עצמו בלי קבלת פנים, כיום המצב שונה. בכל אולם אירועים יש פינת בופה עם בשרים על האש, סלטים, ומנות ראשונות ושתייה. לכן חשוב להשקיע בבופה ולדאוג שיהיה אוכל טוב וטעים לפני שאוכלים את האוכל העיקרי באולם. כך שלמעשה הבופה הוא קבלת הפנים הראשונית לפני שנכנסים לאירוע, במקום זה נפגשים האורחים ובני המשפחה לפטפט על הא ודא ועל כן חייבים שיהיה במקום זה כיבוד קל, בטרם מגיעות המנות העיקריות באולם. לכן חשוב שיהיה בבופה בבשרים, סלטים, וכל מיני מנות פתיחה קלות. כמו כן רצוי לפני שסוגרים על הסלטים, ושאר מנות הראשונות בבופה לטעום אותם, וזאת על מנת שבערב האירוע יהיה אוכל טעים, טרי שיהיה אכיל לאורחים. כי מה שחשוב באירועים זה האוכל, ואם האוכל הוא לא טעים ולא טרי אז האירוע לא נחשב מוצלח, וזאת מאחר שאנשים אוהבים להתלונן ולזכור אירוע בזיכרון לפי האוכל שהיה בו וטעמו.

תפריט

  • על האש

    סטייק אנטריקוט, שיפודי כבש, שיפודי פרגית, קבב הבית, נקניקיות צוריסוס.

  • תוספות חמות

    סירות תפו"א בנוסח קייגי'ן, אורז עם צימוקים ושקדים, ירקות על האש (אנטי פסטי).

  • סלטים

    סלט חומוס משובח, טחינה ירוקה, סלט ירקות קצוץ, סלט עגבניות שרי (פיקנטי), סלט טבולה, סלט סלק אדום, סלט כרוב לבן

  • שתיה קלה

    מים ולימונדה

  • קינוח ושתיה חמה

    מבחר סוגי בקלאווה, לקט פירות העונה (בקיץ), לקט פיצוחים (בחורף). מוגש בליווי קפה שחור ותה צמחים.

לקוחות

תפריט גריל

תפריט גריל

צפה בתפריט

תפריט גריל פרימיום

תפריט גריל פרימיום

צפה בתפריט

תפריט בופה שווארמה

תפריט בופה שווארמה

צפה בתפריט

תמונות

מבין

קייטרינג על האש ובשרי כשר (5)
המנגליסטים-3
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (13)
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (1)
על האש קייטרינג
קייטרינג גריל המנגליסטים - 1
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (15)
המנגליסטים - החברה להגנת הטבע
קייטרינג על האש ובשרי כשר (2)
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (14)
מנג6
המנגליסטים - על האש לאירועים
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (1)
קייטרינג על האש ובשרי כשר (3)
קייטרינג המנגליסטים- ממליצים 1
קייטרינג על האש ובשרי כשר (6)
קייטרינג בשרי ועל האש כשר (17)

נשמח אם

תגובה אחת

  1. יפעת נוימן הגב

    שלום,
    אני מחברת קייטרינג, אנחנו עושים אירוע שחלקו מורכב מבשרים על האש.
    מעוניינת לשמוע הצעת מחיר עבור שירותי גרילמן לאירוע ב22.5.15 במשמר השבעה אירוע של 5 שעות לערך ל140 איש
    בברכה, יפעת.

השארת תגובה