גרילמן לאירועים פרטיים

ארוחות על האש הפכו בשנים האחרונות לסגנון חיים שאנו נהנים ממנו, כבר לא צריך לחכות ליום העצמאות, אפשר לעשות על האש מתי שרוצים. כל מה שאתה צריכים זה פשוט גרילמן , כלומר איש שאחראי על המנגל שינפנף וידאג לבשר שלכם שיהיה צלוי ומוכן לאכילה. אם יש לכם אירוע, אל תהססו לפנות למנגליסטים שידאגו לכם לאיש גרילמן לאירועים קטנים וגדולים, כזה שיהיה צמוד לבשרים שלכם שעל האש. תוכלו לשים את גרילמן בקבלת פנים של אירועים פרטיים או עסקיים, כך שהאורחים שלכם ייהנו ממטעמי הבשר שאיש הגרילמן מכין להם. תוכלו לבחור בשרים כאהבת נפשכם, בין אם זה עם טאצ'ים ופינוקים כראות עינכם או הוספה של ירקות שנצלו על המנגל שנלווים לבשר שעל האש. מה שלא תבחרו או שהאורחים שלכם ירצו תקבלו בשמחה מאיש הגרילמן שישמח לעמוד לשרותכם.

אנו במנגליסטים מומחים בקייטרינג לאירועים פרטיים. מלא את טופס הפניה וקבל 4 תפריטים והצעות מחיר לבחירה.

נגן וידאו

המנגליסטים – קייטרינג בשרי לאירועים קטנים וגדולים, בכל אזור בארץ ובכל רמת כשרות. תפריטים הכל כלול, במחירים מנצחים.

אנו במנגליסטים מומחים בקייטרינג בשר על האש. צוות המנגליסטים יגיע עד אליך, למקום האירוע וידע כיצד לפנק את האורחים שלך בארוחה בשרית מלאה. התפריטים שלנו כוללים את כל מה שצריך בשביל לספק לך הלקוח שרות יוצא דופן. אנו מומחים בקייטרינג לאירועים קטנים וגם לאירועים גדולים. צרו עמנו קשר עוד היום וקבלו הצעת מחיר לאירוע

  • מנגליסט מקצועי ואנשי צוות
  • כלי הגשה ומזנונים מהודרים
  • כלי אוכל ידידותיים לסביבה
  • בשרים על המנגל
  • תוספות חמות
  • מזנון סלטים
  • שתיה קלה
  • שתיה חמה
  • קינוחים

אנו במנגליסטים מומחים גם בגרילמן לאירועים פרטייםמלא את טופס הפניה שבאתר וקבל 4 תפריטים והצעות מחיר לבחירה.

הגרילמן המומחה לאירועים קטנים

תפקידו של הגרילמן הוא לצלות את הבשר שלכם על הגריל עד שיתבשל ויהיה מוכן למאכל. בכל אירוע פרטי או עסקי ישנם אנשי גרילמן אשר עומדים ברחבת הכניסה לפני האולם, וצולים על גריל את הבשר שלכם ובמקביל ירקות מוקפצים. כך לכל אורך הערב, דואג איש הגריל מן שיהיה לכם בשרים צלויים ומוכנים למאכל, כך שתוכלו ליהנות מהבשר שלכם. לכן לאיש הגרילמן תפקיד חשוב באירוע שלכם. וזאת מאחר שתפקידו מצריך אחריות רבה כלפיי הגריל וכלפי הבשר עד שנהיה מוכן לאכילה. כי אם הבשר לא יהיה מוכן וצלוי כמו שצריך, אנשים יתלוננו ואף בשר זה עלול להזיבריאותית לאורחים. לכן חשוב שהבשר יהיה צלוי, ואדום ומוכן למאכל ורק אז יוגש לאורחים.

למה צריך גרילמן מקצועי?

האירועים של היום שונים מהאירועים של פעם , אם פעם הסתפקנו באירוע עצמו בלי קבלת פנים, כיום המצב שונה. בכל אולם אירועים יש פינת בופה עם בשרים על האש, סלטים, ומנות ראשונות ושתייה. לכן חשוב להשקיע בבופה ולדאוג שיהיה אוכל טוב וטעים לפני שאוכלים את האוכל העיקרי באולם. כך שלמעשה הבופה הוא קבלת הפנים הראשונית לפני שנכנסים לאירוע, במקום זה נפגשים האורחים ובני המשפחה לפטפט על הא ודא ועל כן חייבים שיהיה במקום זה כיבוד קל, בטרם מגיעות המנות העיקריות באולם. לכן חשוב שיהיה בבופה בבשרים, סלטים, וכל מיני מנות פתיחה קלות. כמו כן רצוי לפני שסוגרים על הסלטים, ושאר מנות הראשונות בבופה לטעום אותם, וזאת על מנת שבערב האירוע יהיה אוכל טעים, טרי שיהיה אכיל לאורחים. כי מה שחשוב באירועים זה האוכל, ואם האוכל הוא לא טעים ולא טרי אז האירוע לא נחשב מוצלח, וזאת מאחר שאנשים אוהבים להתלונן ולזכור אירוע בזיכרון לפי האוכל שהיה בו וטעמו.

לקוחות ממליצים 

מבין לקוחותינו

המנגליסטים לקוחות
.