חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

קטרינג בשרי – המנגליסטים 

מתכננים אירוע בקרוב? אנו נשמח לסייע לכם גם מגוון תפריטים המתאימים לכל סוגי האירועים. צרו עמנו קשר ישיר דרך האתר וקבלו פתרון קטרינג בשרי לאירוע מושלם קייטרינג בשרי לאירועים זה רק המנגליסטים. אנו מומחים בקייטרינג על-האש לאירועים קטנים וגדולים. השרות שלנו מציע ארבעה תפריטי קייטרינג לבחירה. התפריטים כולם כוללים את כל מה שצריך לאירוח בשרי מושלם; אנשי צוות, מזנוני הגשהמהודרים, כלי הגשה, כלי אוכל, מנות עיקריות, תוספות, סלטים, שתייה וקינוחים. לקבל תפריטים והצעת מחיר לאירוח בשרי מושלם, מלאו את פרטיכם בטופס הפניה ותוך מספר דקות תקבלו הצעת מחיר המתאימה בדיוק לצרכי האירוח שלכם.

תוכן עניינים

קטרינג בשרי איכותי לאירועים – המנגליסטים

אנו מבטיחים שימוש בבשרים איכותיים, טריים וכשרים. את הבשרים אנו מכינים ישר על המנגל ומעבירים אותם אל בופה ההגשה רק בסמוך לשעת הארוחה. הבשרים יוצאים טעימים, עסיסיים וחמים היישר אל הצלחת של הסועד. סוג הבשרים בארוחה משתנה בהתאם לתפריט שהוזמן לאירוע ובממוצע כל סועד נהנה מ 400-500 ג'.
ניתן לקבל את הבשרים ברמת כשרות בהתאם לדרישת הלקוח. החל מכשרות רבנות, מהדרין, מחפוד ובד"צ בית יוסף. במנגליסטים מספר צוותים מדרום ועד צפון המחזיקים בתעודות כשרות שונות ומספקות את השרות בהתם לדרישת הלקוח.

מחירים ועלויות – קטרינג בשרי

מחירי הקטרינג יכולים להשתנות בהתאם למספר גורמים שונים, כולל:
 
1. סוג האירוע:
האירוע עצמו יכול לשנות את מחירי הקייטרינג באופן משמעותי. לדוגמה, אירוע פרטי ואינטימי עשוי לעלות פחות מאירוע עסקי גדול.
 
2. מספר האורחים:
כמובן שככל שיש יותר אורחים, ההוצאה תהיה גבוהה יותר. מחירי הקייטרינג מחושבים לפי מספר המנות שנדרשות.
 
3. סוג התפריט:
תוכניות קטרינג שונות יכולות לכלול מנות שונות וגם אופן ההגשה (לדוגמה, בופה או מנות מוגשות). תפריטים משובחים ומיוחדים עשויים להיות יותר יקרים.
 
4. מיקום ומקום האירוע:
מחירי הקטרינג יכולים להשתנות גם בהתאם למיקום האירוע ולהתקשר לעלויות ההובלה וההגשה.
 
5. תוספות ושירותים נוספים:
אם ישנם תוספות כמו שירות מלווה, מקום ישיבה, או כל תוספת נוספת, הם עשויים להוסיף לעלויות הכלליות.
 
כדאי לשוחח עם ספקי קטרינג ולבקש הצעות מחיר מותאמות אישית לאירוע שלך. בכך תוכל לקבוע את מחירי הקיטרינג המדויקים לצרכייך.

תפריטי הקטרינג

כל התפריטים שלנו מכילים את כל מה שצריך על מנת להעניק לאורחים שלכם ארוחת קייטרינג לאירועים קטנים או גדולים, איכותית, כזאת שידברו עליה עוד זמן רב גם לאחר שתסתיים. התפריטים כולם מכילים מנות בשריות שנעשות במקום על המנגל(על המנגל) במקום האירוע, תוספות חמות שמגיעות מהמטבח שלנו בכלים שומרי חום, או נעשות במקום צ'יפס/פלאפל), סלטים טריים אשר נחתכו מראש ביום האירוע, אך טובלו רק במקום האירוע ובסמוך לשעת הארוחה, שתיה קלה (או מוגזת), קינוחים טעימים (פרווה) ולסיום כמובן שתיה חמה .

הגשת האוכל – קטרינג מקצועי עד לפרטים הקטנים

אנו מגישים את האוכל באמצעות בופה מהודר המציע לסועד את כל מרכיבי הארוחה ומאפשר לו לבחור באופן עצמאי את המנות בהן הוא מעוניין. כמובן שאיש השרות שלנו עומד בצמידות לבופה על מנת להסביר על האוכל המוגש, לדאוג לניקיון אזורי ההגשה ולמלא את כלי ההגשה באוכל טרי בכל פעם שעולה הצורך בכך.אנו מייצרים עמדת הגשה המכילה 2 מזנונים מעץ לכל 50 סועדים בממוצע. זאת אומרת שדאירוע המכיל 100 סועדים יקבל את המנות באמצעות 2 עמדות הגשה המורכבים מ- 4 מזנוני עץ מהודרים. במקרה ותנאי השטח אינם מאפשרים לנו לבנות את המזנונים, ניתן להשתמש בשולחנות פלסטיק מתקפלים (עטופים במפה אסטטית) או בשולחנות הגשה המצויים כבר במקום האירוע.

מוניטין הקטרינג- קיטרינג מומלץ המנגליסטים

הקייטרינג שלנו מספק מידי שנה שרותים למאות לקוחות, בין היתר אנו מספקים שרותי קטרינג למגזר הפרטי ולמגזר העסקי. לאירועים קטנים ופרטיים, מסיבוץ ימי הולדת, רווקים וגם לאירועים עסקיים, כנסים, חתונות, בריתות, בר מצווה ובכלל לכל אירוע שהוא סיבה למסיבה. שאתה מזמין אותנו לספק שלך שרות קייטרינג בשרי אתה יודע שאתה נהנה מבטחון של הזמנה מחברה גדולה, מקצועית ובעלת מוניטין רב שנים ובייחוד רב אירועים. לשרותך עומד מנהל צוות אישי אשר איתו אתה יכול לשוחח בכל עת ולדון על כל הקשור לניהול, תכנון וביצוע האירוע שלך.

תפריטי קייטרינג הכל כלול

מעבר למנות שאנו מציעים, אנו גם מספקים את כל הציוד הנלווה שנדרש לארוחת קייטרינג לאירועים קטנים וגדולים. התפריטים שלנו כולם כוללים כלי אוכל (מעץ במבוק מתכלה), סכו"ם, כוסות לשתיה קלה וכוסות לשתייה חמה. אם עולה הצורך אנו יכולים גם לספק שרותי הושבה (כסאות ושולחנות) וציוד נלווה לאירועים. את שרותי ההשובה והציוד אנו מתמחרים בנפרד מהתפריטים שלנו, לקבלת הצעת מחיר נפרדת פנה אלינו דרך האתר ו נשמח לסייע גם באספקת הציוד ועיצוב האירוע שלך.

אנו נדע לספק לך את שרותי הקייטרינג הדרושים לך גם אם הארוע הוא בדרום הארץ, בצפון, במרכז, בירושלים ואפילו באילת. יתר על כן אנו מוכנים לביצוע אירועים בכל תנאי שטח. אם האירוע בבית פרטי, באולם אירועים, בחוף היום או בחייק הטבע, מאיתנו אתה תקבל שרות מקיף וכולל שאינו דורש שום הכנות מקדמיות מיוחדות. במקרה ומדובר באירוע גדול של מאות אנשים, נציגינו יתאם איתך פגישת סיור מקדמית בשטח בו עתיד להתקיים האירוע וזאת על מנת שכולם ידעו מה ואיך ביום המיוחל. לקבלת הצעת מחיר או תיאום סיור מקדים צור עמנו קשר ונשמח לסייע.

אחד האלמנטים המשמעותיים באירוע קטרינג הוא מספר הסועדים באירוע – זה נכון כי הסטייק המגיע לצלחת של אורח בארוע המכיל כ 15 סועדים, צריך להיות זהה בטעמו ובטריותו זהה לסטייק המוגש לאורח בארוע של 1500 סועדים. אך בשביל לעמוד במטרה חשובה זאת, יש לבחון מספר פרמטרים חשובים ששמירתם תגדיל את סיכויי ההצלחה של הארוע שלנו ותגרום לנו לעמוד בטעם העסיסי שבשר איכותי יכול להעניק לאורחים. קיטרינג השומר על רמת מוכנות, תזמון ודיוק קולינרי בזמני הצלייה, הוא זה שבסופו של דבר יצליח להגיע לרמת האיכות הנדרשת על מנת לגרום באופן ישיר לאורחינו להיות מדושני עונג ושבעי רצון, תרתי משמע.

התאמת תפריט הקטרינג לאופי האירוע

חשוב שהתפריט יתאים לאופי האירוע, למשל לאירוע קצר, בו זמן ההגשה איננו ארוך (כמו פריסה בשטח לקבוצת מטיילים) עדיף לבחור תפריט קליל ומהיר יותר (למשל התפריט הבסיסי שאנו מציעים, או תפריט פינגרפוד, למשל תפריט השווארמה שלנו. חשוב לזכור כי בקרב האורחים שלנו ישנו קהל המגדיר עצמו כצמחוני ונמנע מאכילת בשר. חשוב לוודא כי בתפריט ישנן מנות צמחוניות כמו סלטים הנחתכים במקום הארוע ומנות ליווי לבשר שניתנות לאכילה מהנה גם כמנות ספיישל ולא רק כמנות ליווי. חשוב לדעת כי סקר שנערך ע"י חברת המחקר "פאנלס פוליטיקס" ואתר MAKO גילה כי 6% המישראלים מגדירים עצמם כצמחוניים ואילו רק 2% הגדירו עצמם כטבעוניים. כך שתמיד חשוב לקחת בחשבון כי בערך 10% מכלל הסועדים שלנו לא יהנו דווקא מתפריט בשרי ועל כן יש לקחת בחשבון בחירת תפריט תפריט עשיר ומגוון המכיל גם מנות בשר וגםן מנות צמחוניות

מה לגבי כשרות הקייטרינג

שאלת הכשרות בישראל היא שאלה רחבה, שמעלה דיונים שאינם נשארים בהכרח בספירה הקולינרית. בנוסף לכך, יש הנחיות שונות של כשרות לכל סוג של בשר ודרגות כשרות משתנות, חלקן מחמירות יותר וחלקן פחות. ועדיין, העובדה היא שמרבית הישראלים, אפילו אלה שאינם מגדירים עצמם כדתיים או כשומרי מסורת, יכניסו לפיהם רק מזונות שהם בטוחים בכשרות שלהם בכל מאת האחוזים.

מדוע חשוב לוודא את כשרות הקייטרינג? בתור מארגני האירוע, לכן, חובה עליכם לוודא שצוות הקייטרינג שנבחר לעשות לכם את האירוע מספק כשרות בהתאם לדרישתכם או דרישת הארוחים שלכם. תפריט בכשרות מתאימה יפנה למכנה המשותף הרחב ביותר של האורחים ויביא לתחושת שביעות רצון מצידם, מה שממש אי אפשר לומר על תפריט שאינו כשר: אדרבא, אורחים ששומרים כשרות ונתקלים בתפריט שאינו כשר עלולים להרגיש שלא השקיעו בהם מחשבה, מה שעלול לפגוע בהנאה שלהם ובזיכרון החיובי שלהם מהאירוע כולו. כל זאת בלי קשר לעובדה שהם יישארו רעבים, או אפילו עלולים לא להגיע כלל לאירוע.
נקודה חשובה נוספת היא שעבור המחמירים יותר, יש צורך במנות בעלות הכשר מיוחד. מנות אלה עולות לרוב סכום כסף גבוה יותר מהמנות ה"רגילות", ולכן מומלץ להזמין אותן רק עבור אורחים שיודעים בכל מאת האחוזים שאלו הן המנות היחידות שהם יכולים לאכול. באירוע ממוצע יהיו לפחות מספר אורחים כאלה.

מרבית שרותי ההסעדה והקייטרינג על האש לאירועים קטנים בישראל הם כשרים או בעלי תעודת כשרות מגורם מוסמך כלשהו. הסיבה לדבר נעוצה לאו דווקא בגורמים האידאולוגיים, אלא יותר בגלל הגורמים הכלכליים. לפי סקר שערך אתר YNET 38% מהחילונים בישראל שומרים כשרות ו 36% מהמשפחות מגדירות עצמן כחילוניות, מדליקות נרות שבת על בסיס קבוע מידי שבוע. אז מדוע הנתונים הללו רלוונטיים אליכם כמארגני אירוח הסעדה "על האש" בנוסח "המנגליסטים"? כי סביר להניח שבאירוע שלכם – 1/3 מהאורחים באירוע יעדיפו כי רשתות המנגל יהיה עמוס בבשר כשר ולאו דווקא בבשר הנחשב למנות גורמה בשאר העולם. אנו במנגליסטים מספקים שרותי קייטרינג בשרי ברמות כשרות משתנות ומצוותים את הצוותים שלנו בהתאם לכשרות שלהם ולפי דרישת הלקוח

קטרינג בשרי נקי ומסודר- הבסיס של המקצוע

היגיינה, טריות ובריאות- הפרמטר הזה היה צריך להופיע כפרמטר הראשון ברשימה שעתידה להבטיח לנו ארוע בשרי איכותי וראשון מהמעלה. אך להתחיל תכנון ארוע משמח בהערת אזהרה, מרגיש לנו, צוות המנגליסטים, כאימרה שאיננה במקומה. לכן הפרמטר הזה מופיע דיי בסוף הרשימה, אך הוא חשוב לא פחות מהראשון ברשימה. הוא בדיקת נאותות של הספק ובדיקת התרי רישוי להסעדת קייטרינג כנדרש על-פי חוק. בישראל, מפעלי יצור מזון בכלל ושרותי קייטרינג בשריים בפרט – מפוקחים במשרד הבריאות על-ידי שירות המזון הארצי.

באתר תוכלו ללמוד כיצד מתבצע הפיקוח ומתן האישורים בפועל, אבלו רגע לפני שתתחילו להתעמק במידע פיקוחי ביורוקרטי, אנו מציעים לכם פשוט להיעזר בכמה כללים בסיסיים וסטנדרטיים אשר יכולים להבטיח לכם באופן עקרוני, כי צוות הקייטרינג שלכם אכן עומד בסטנדרטים גבוהים. בקשו לקרוא ביקורות של לקוחות מרוצים, וגם מאלה שמרוצים קצת פחות. שביעות רצון של לקוח היא משהו סובייקטיבי לרוב, אך בבואנו לבחון נתונים סטטיסטים ניתן לחפש הערות או הארות שחוזרות על עצמן לרוב. בעניין הבריאות למשל, מספיקה ביקורת אחת או שתיים בשביל להבין שפרמטר השוואתי זה הוא חשוב ומוחלט ולא ניתן להשוות אותו לפרמטר של טעם, רמת מחיר או רמת שירות. ביקורת אישית שלכם – רמת היגיינה גבוהה ושיטות עבודה מקצועיות כמו שימוש בכובע, סינר וכפפות ניתן לראות גם במקור ראשון. ניתן לבוא לאירועים "חיים" ופשוט לבחון את עבודת הצוות ואת ביצועיו המקצועיים. אנו מאמינים כי תמצאו את צוות המנגליסטים מעניק שירות מקצועי, אסטטי , מסודר ונקי

דילוג לתוכן