עמדת סביצ’ה בהרכבה פרונטלית 2 סוגי סביצה קלילים ומרעננים יוגשו בצנצנות אישיות קוביות פילה דג ים עם עשבי תיבול פרי העונה ולימון סביצה סלמון עם עשבי תיבול.
עמדת לחמניות באן לחמניות מאודות בכלי נצרים גדולים במילוי נתחי שפונדרה ברוטב שזיפים מתקתק מילוי ירקות מוקפצים מוגש עם סלט עשבי תיבול ואיולי
עמדת עראיס בשר טלה ועגל ממולא במיני פיתה צרובה על המנגל מוגש עם בצל בסומק, סלט עגבניות טריות ופלפל חריף, טחינה ועריסה
עמדת בומבי סטייל תבשיל פרגיות בקארי וחלב קוקוס, מוגש על אורז בסמטי בחצי קוקוס עם שבבי בוטנים ועליי כוסברה.
המנה העיקרית
נתחים גדולים של בשר הנצלה במקום מעל גחלים לוחשות במשך כ-4 שעות. שיטת הצלייה הדרום האמריקאית שומרת על עסיסיות הבשר והטעם בלתי נשכח.
אנטריקוט פידלוט – מיושן בפריסה פרונטאלית
עופות שלמים – על האש בתיבול קייג’ון \ אריסה ולימון כבוש
פילה סלמון – פסטו כוסברה , קראסט של אגוזים ופיסטוקים
תוספות חמות
אורז בר שחור ואורז לבן בסמטי , עשבי תיבול , פיצוחים ,גרעינים וחמוציות.