קייטרינג-בשרי-על-האש-קיטרינג-המנגליסטים

המילה “בר” מתקשרת אצלנו באופן כמעט אוטומטי לבילויים. זהו המקום אליו אנחנו הולכים על מנת לשתות אלכוהול איכותי, לרוב בשילוב עם מאכלים מסוגים שונים: טאפאסים, צ’יפס או אפילו מנות בשר שלמות. יש מקומות ונותני שירותים שלוקחים את התחום מספר צעדים קדימה והופכים את השילוב שבין בר לבין בשר למובהק הרבה יותר. מדובר בבר בשר, שיכול בהחלט להיות נחלתם של אירועים שונים המתקיימים בכל רחבי הארץ.

בר בשר לאירועים - המנגליסטים

אנו במנגליסטים מומחים בקייטרינג בר בשר לאירועים. פנה אלינו  וקבל 4 תפריטים והצעות מחיר לבחירה.

כיצד מזמינים בר בשר לאירוע?

אפשר למצוא צורות שונות של בר בשר, אם כי התכלית העיקרית דומה ברוב המקרים: הגשה של בשר. מבחינה פיזית, בר הבשר בהחלט יכול להיות דלפק המוצב בכל מקום: בין אם במסעדה, בין אם באולם אירועים ובין אם בחיק הטבע (במקרה של אירועים שנערכים תחת כיפת השמיים). מאחורי הבר יעמדו גורמים שאחראים על הגשת המזון לסועדים, כמו גם על ההכנה שלו הלכה למעשה. הכנת הבשר יכולה להתרחש מול עיניהם של האורחים, מה שפותח עבורם את התיאבון, מהווה אטרקציה של ממש ומפתח ציפיות גבוהות ביחס למנה עוד לפני שהיא מוגשת.

אמרנו “בר”, ולכן חייבים להזכיר שוב את האלכוהול. אין זה מובן מאליו שבר בשר יגיש אלכוהול לצד מנות הבשר, אם כי המציאות מראה שלרוב זה דווקא כן קורה כך. הסיבה לכך היא שקשה למצוא הרבה שילובים מוצלחים יותר מאשר בשר ואלכוהול איכותי. מכאן ניתן להגיע למסקנה חשובה נוספת, והיא שבר הבשר הוא בהחלט נחלתם של הבלייניים ושל האורחים המגיעים לאירוע מסוים. אם מוסיפים את הבר לתוכנית האירוע, הרי שנמצאים בנקודת פתיחה מצוינת להענקת חוויה גדולה לאורחים.

 מגוון סוגי בשר לאירועים

בלי קשר לצורת ההגשה ולצורה הספציפית של הבר, ברור שהוא פותח אינספור אפשרויות מבחינה קולינרית. הסיבה לכך היא שתחום הבשר, למרבה השמחה, הוא רחב ומגוון עד מאד. אפשר להעמיד תפריט בשר איכותי, בו המנות יוכנו בזמן אמת ויוגשו לסועדים כשהן חמות וטריות. גם את השילובים שלצד הבשר (למעט האלכוהול, כמובן) צריך לקחת בחשבון. מנת בשר שלמה היא כזו בה כל הרכיבים מתחברים יחדיו לכדי ביס מושלם, כולל התוספת שמוגשת על הצלחת לצד נתח הבשר.

יתרון משמעותי של בר הבשר, ביחס לצורות הגשה אחרות, הוא שניתן להעניק בו גם מימד אישי. ממש כמו שבבר א

לכוהול מבקשים מהברמנים שיכינו לנו את המשקה האהוב עלינו, כולל קוקטיילים, כך גם במקרה של בר בשר. לאחר שבוחרים מנה אפשר להיות בקשר ישיר עם הטבח או עם הגרילמן, בצורה ישירה או עקיפה, ולתת לו הנחיות כלליות להכנת המנה: דרגת העשייה שלה, רמת התיבול וכן הלאה. בדרך זו מובטח שמי שמזמין את המנה יקבל אותה כפי שהוא רוצה בדיוק, מה שישפר עבורו את הטעם של המנה עוד יותר.

דילוג לתוכן