קייטרינג-בשרי-על-האש-קיטרינג-המנגליסטים

ברביקיו למסיבות

תוכן עניינים

ברביקיו למסיבות

ברביקיו למסיבות - המנגליסטים תפריטים למסיבה

ישראלים רבים יסכימו עם ההיגד הבא, והוא שאין – פשוט אין – מסיבה בלי בשר איכותי המוגש בה. הבשר האיכותי מעלה באופן כמעט ישיר קונוטוציות של איכות ושל יוקרה, שעולות בקנה אחד עם מאפייני האירוע, ומהווה חוויה קולינרית שתותיר אצל האורחים טעם חיובי מהאירוע, תרתי משמע. וזה עוד בלי להזכיר את העובדה שבשר הולך פשוט מצוין עם אלכוהול – עוד מצרך חובה במסיבות. אף על פי שאת הבשר ניתן להכין באופן עצמאי, המלצה מועילה לכל מי שמעוניין לערוך מסיבה בעלת מספר מכובד של מוזמנים היא לפנות לגורמים מקצועיים שייקחו על עצמם את המשימה ושיפיקו מנות ברביקיו איכותיות.

מדוע חשוב להיעזר במומחי הבשר?

הפנייה לגורמים המקצועיים להכנת ברביקיו הופכת למתבקשת ואף למובנת מאליה על רקע הצרכים הנקודתיים של אירועים מהסוג הזה. הסיבה הראשונה היא שלמסיבות אלה מוזמנים לרוב עשרות או מאות אנשים, כך שהפקת הגריל עבורם מצריכה לעיתים כוח אדם מיומן וציוד מקצועי שאין בנחלתו של מארגן המסיבה הממוצע. פרמטר מרכזי אחר הוא כאמור האיכות, כאשר ברור שמי שיודע את מלאכת הברביקיו על בוריה – ועם כל הכבוד למנפנף הישראלי הממוצע, הוא אינו עונה על ההגדרה הזו – יידע להפיק את המקסימום מכל נתח בשר. מה גם שאותה מומחיות בבשר תאפשר לאנשי המקצוע גם לבחור מראש את הנתחים המשובחים והעסיסיים יותר.

בהמשך לכך, לא ניתן להתעלם מכך שאנשים שמארגנים מסיבה נמצאים שם כדי ליהנות, ולא כדי לעמוד ליד הגריל לכל אורך האירוע. לכן, כשהם מזמינים חברה מקצועית שתיקח לידיה את המושכות הם לרוב נמצאים בנקודת פתיחה מצוינת לשיפור ההנאה שלהם מהאירוע, או אפילו לשיפור ההנאה של האורחים כולם. זאת מכיוון שאדם מקצועי שמטפל בגריל ייצור מראה מקצועי ומכובד יותר של האירוע כולו, כמו גם יספק אטרקציה של ממש עבור האורחים: הכנת בשר היא הרי חגיגה של מראות, של ריחות ושל טעמים.

הזמנת ברביקיו למסיבות אז איך מתחילים?

כאמור, הדבר הנכון ביותר שניתן לעשות לפני מסיבה הוא לפנות למומחי הגריל למיניהם – מבחינה מעשית, יהיו אלה לרוב גרילמנים מקצועיים של חברות קייטרינג. חשוב לתאם איתם מראש את כל מאפייני הבשר שיוכן: מועד ההכנה וההגשה לאורחים (יש מסיבות בהן האוכל זמין לאורחים לכל אורכן), כמויות הבשר, סוג הבשר, דרגות העשייה המקובלות וכן הלאה. חלק מהחברות ישאירו מקום של גמישות, כך שלמשל כל אורח במסיבה יוכל לבקש מהגרילמן את דרגת העשייה או את התיבול המועדפים עליו, מה שיאפשר לו ליהנות מנתח בשר המותאם לו – ולו בלבד – באופן מלא.

דילוג לתוכן