שף בשרי לאירועים - המנגליסטים

כולנו מכירים את זה: הרגע בו כל בני המשפחה יושבים בבית וכמעט מזילים ריר נוכח המנות מעוררות התיאבון המופיעות על המרקע. בין אם מדובר בתוכנית בישול או בריאליטי בישול, אנחנו אומרים דבר אחד: "כמה שהייתי רוצה לטעום את המנה הזו עכשיו". החדשות הטובות הן שבתחום הבשר, לא תמיד יהיה פער בין הרצוי למצוי. באופן פשוט ולרוב גם לא יקר יתר על המידה, אפשר להזמין שף בשרי לאירועים או סתם כשרוצים להתפנק במאכלים (כמעט) חד פעמיים.

נגן וידאו

התפריטים שלנו כוללים הכל:

  • מנגליסט מקצועי ואנשי צוות
  • כלי הגשה ומזנונים מהודרים
  • כלי אוכל ידידותיים לסביבה
  • בשרים על המנגל
  • תוספות חמות
  • מזנון סלטים
  • שתיה קלה
  • שתיה חמה
  • קינוחים

אנו במנגליסטים מומחים בקייטרינג שף בשרי לאירועים. מלא את טופס הפניה וקבל תפריטים והצעות מחיר לבחירה.

הכנת בשר היא אומנות - שף גריל פרטי

אז מה הופך מנת בשר למנה שניכר שמי שעמל עליה הוא שף מדופלם? ובכן, לא מעט דברים. ראשית, טיב הבשר. רבים יטענו כי המפתח העיקרי למנת בשר משובחת הוא חומרי הגלם, שצריכים להיות טריים ועסיסיים ככל האפשר.שף לא רק ידע לזהות חומרי גלם שכאלה אלא גם יקפיד להשתמש בהם, מה שממש אינו מאפיין את חובב הבשר שאינו מקצועי.

העבודה עם הבשר עצמו צריכה להילקח בחשבון גם כן. לכל נתח יש חוקים משלו, דרגות עשייה שונות ודגשים חשובים עליהם נדרש להקפיד בדרך לביס המושלם. לרבים מאיתנו קרה שמנת סטייק שהוגשה לנו במסעדה או באירוע הייתה לא מוכנה מספיק, או לחלופין "מסטיקית" ובלתי אכילה. ככל שהשף או הגרילמן מקצועי יותר – כך הסיכויים לתרחישים מהסוג הזה הופכים לקטנים הרבה יותר.
מילת מפתח נוספת בהכנת מנות שף בשריות היא מקוריות. מנת בשר שאחראי לה שף יכולה להיות שונה מכל מה שלמדנו להכיר, למשל מבחינת התיבול או התוספות הנלוות. אם חוזרים לתוכניות הבישול שהזכרנו מעלה, מהן אנחנו למדים גם על כל האפשרויות האסתטיות שמאפיינות מנות, כולל מנות בשריות. מנות שף יכולות להיות כאלה שהעיצוב שלהן הוא כה מוקפד עד שהוא גורם למי שעתיד לאכול אותן לומר "וואו" עוד אפילו לפני שהכניס ולו נתח אחד לפיו.

לא על השף לבדו

ההצלחה של מנות בשר, בטח ובטח באירועים המוניים, איננה רק פונקציה של השף שמאחורי המנה, מוכר ככל שיהיה. חשוב להתבונן גם בכלים העומדים לרשותו מבחינת הציוד וכוח האדם. אסור לשכוח שבאירועים המוניים של מאות אורחים, קשה הרבה יותר להעניק לכל נתח או מנת בשר את תשומת הלב המקסימלית לה בוודאי מצפים האורחים. רק שף שנעזר בצוות מיומן של טבחים וגרילמנים, יחד עם ציוד מתקדם שיאפשר הכנה מהירה של הבשר (מבלי שהאיכות שלו תיפגע), יוכל להעניק לאורחים את החוויה לה הם בוודאי מצפים.

בכל מקרה, חשוב ליידע את השף ואת אנשיו בנוגע לכל המאפיינים שמצפים להם: כמויות הבשר, סוגיהם, דרגת העשייה המבוקשת, התיבול וכן הלאה. כדי להגדיר את אלה יש להתחשב בתקציב שעומד לרשותם, בסוג האירוע ובמאפייני האורחים. ניתן בהחלט להזמין סבב טעימות לפני האירוע, כדי "ליישר קו" ולתאם ציפיות.

לקוחות ממליצים 

מבין לקוחותינו

המנגליסטים לקוחות
.